1ST PHORM PHORMULA-1 896GR | The Health House

1ST PHORM PHORMULA-1 896GR

SKU N/A Categorieën ,
  • Hoge kwaliteit isolaat!
  • Hoog proteine gehalte

64,95

Spaar punten met deze aankoop

  • Voor 18:00 besteld, binnen 2 dagen in huis
  • Altijd gratis samples
  • Gratis verzending
Maximale opname en behoud van aminozuren versnelt spierherstel en groei.

Phormula-1® is een hoogwaardig wei-eiwitisolaat, en is verreweg het best smakende, best gemengde geïsoleerde eiwit op de markt. U proeft niet alleen het verschil, u voelt het verschil ook meteen als u het gebruikt!

De sleutel tot Phormula-1 is zijn zuiverheid: De Phormula-1 Matrix gebruikt alleen de hoogste kwaliteit wei-eiwit fracties, en het is een Lage Temperatuur Verwerkt Cross-Flow Micro-gefiltreerd Wei-eiwit Isolaat om assimilatie snelheid en aminozuur retentie te helpen bevorderen.* Vanwege de geselecteerde eiwitbron gebruikt in Phormula-1, is het gemakkelijk verteerbaar.* Het is vrijwel vrij van koolhydraten waardoor het een ideaal eiwit is als u een koolhydraatarm dieet volgt of zich voorbereidt op uw volgende evenement. Phormula-1 biedt een biologisch beschikbare, snel opneembare eiwitbron die ideaal is voor een goede aanvulling voor en na de training.*

Phormula-1 heeft een bijzonder sterke impact bij gebruik vóór & na de training! De stoffen die u uw lichaam vóór en na de training geeft, bepalen de kwaliteit van de spieropbouw en de snelheid waarmee herstel en groei plaatsvinden. Phormula-1 is speciaal geformuleerd voor ideaal herstel en reparatie van spierweefsel na periodes van matige of intensieve training en kan worden gecombineerd met 1st Phorm®’s Ignitionâ„¢ in een post-workout setting. Phormula-1’s snelle assimilatie kwaliteiten zijn ook ideaal om ‘s ochtends vroeg te gebruiken om uit de natuurlijke katabole staat te springen die ‘s nachts vasten creëert door uw lichaam een snelle hit van essentiële aminozuren te geven om spier anabolisme te bevorderen.*

Terwijl de snelle opname van Phormula-1 ideaal is na de training of als eerste in de ochtend bij het ontwaken, moet je gedurende de dag zorgen voor een constante stroom van hoogwaardige aminozuren naar je spieren door gebruik te maken van de eiwitbron met langdurige opname, Level-1®*.

Stap over en voel het verschil met Phormula-1!

*Deze verklaringen zijn niet beoordeeld door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van een ziekte.
Anderen kochten ook
ALMERE CENTRUM

Citadel 9 315
VK Almere

Amstelveen stadshart

Binnenhof 35
1181 GE Amstelveen

Amsterdam Bolo Megastore

Bos en Lommerplein 182
1055 EK Amsterdam

Amsterdam de Pijp

Van Woustraat 91
Amsterdam, 1073 EN

Amsterdam Kalverstraat

Kalverstraat 151
1012 XB Amsterdam

Amsterdam Leidsestraat

Leidsestraat 77
1017 NX Amsterdam

Amsterdam Munt

Vijzelstraat 1
1017 HD Amsterdam

Amsterdam Noord

Buikslotermeerplein 200B
1025 GA Amsterdam

AMSTERDAM WEST MEGASTORE

Osdorpplein 21
1068 SR Amsterdam

Purmerend

Breedstraat 21
1441 CB Purmerend

Zaandam

Gedempte Gracht 78
1506 CJ Zaandam