Over The Health House | The Health House
De supplementen shop

Over
The Health House

Haal het maximale uit je lichaam
Eerlijk, betaalbaar en behulpzaam

Een gezond leven voor iedereen, met dit gedachtegoed is The Health House opgezet anno 2020. Met advies op maat, een huiselijke sfeer en kennis van supplementatie willen wij iedereen helpen die binnenloopt.

Over de afgelopen jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid en nu verkopen wij niet meer alleen sportproducten, maar ook producten voor een ieder die een gezondere levensstijl wil. Denk aan weerstand verhogende producten, producten voor de gezondheid van jouw organen, gewrichten en producten die helpen met focus, drive en energie.

Onze hoogwaardige producten zijn een begrip geworden onder zowel fanatieke als recreatieve sporters. The Health House staat garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit. The Health House is ontstaan uit een echte passie voor sport en sportvoeding, we willen natuurlijk onze klanten, en onszelf, voorzien van de beste producten.

Naast ons eigen merk bieden wij een ruim en groeiend assortiment aan van andere merken. Van deze merken komen alleen de beste supplementen na een strenge selectie in onze webshop.

It's up
to you

Overcome,
Archieve,
Conquer

Gezondheid voorop

Jouw lichaam staat voor ons op #1, daarom is ons advies ook altijd afgesteld op jouw wensen.

Kwaliteit boven alles

Bij The Health House staat kwaliteit voorop. Al onze producten zijn met uiterste zorg uitgekozen, zodat u alleen maar het beste binnen krijgt.

De beste buitenlandse merken

Bij The Health House zoeken wij de beste producten op de markt uit. Niet alleen supplementen die geproduceerd zijn binnen de EU, maar ook bijvoorbeeld de USA!

Kom langs op een van onze locaties
Onze locaties
Nieuw
Amsterdam
Overtoom 530
Nieuw
Hoofddorp
Marktplein 36
Nieuw
Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 90
Nieuw
Amsterdam
Tijdelijk gesloten ivm verbouwing
Nieuw
Amsterdam
Kalverstraat 151
Nieuw
Almere
Citadel 9
Zaandam
Gedempte Gracht 78
Amsterdam
Buikslotermeerplein 200B
Amsterdam
Osdorpplein 125
Amsterdam
Bos en Lommerplein 182