Betaling | The Health House
The Health House

Betalen

Onze betaalmogelijkheden

We bieden op dit moment verschillende, handige betaalmethodes aan. Zo kan je bijvoorbeeld betalen met Ideal, PayPal, Klarna, of met je creditcard. Bekijk hieronder het volledige overzicht.

 

Met iDEAL betaal je online via de vertrouwde betaalomgeving van je bank.

Liever achteraf betalen? Dat kan met Klarna, een flexibele betaaloplossing die je 14 dagen de tijd geeft om je bestelling te betalen. Voor bestellingen van boven de € 50 is gespreid betalen ook mogelijk met Klarna. Daarmee kan je over meerdere termijnen betalen, zonder uitgebreide procedure. Voor betalen met Klarna Pay Later (achteraf betalen) wordt een toeslag van 3,00% in rekening gebracht. Voor betalen met Klarna Slice It (gespreid betalen) wordt € 0,99 in rekening gebracht.

Met PayPal kan je snel en gemakkelijk wereldwijde betalingen versturen. Als je gebruik maakt van PayPal kan je betalen via je creditcard, bankrekening, of met je PayPal-saldo. Voor betalen met PayPal wordt een toeslag van 3,40% in rekening gebracht.

Als je met je Visa of MasterCard creditcard betaalt wordt het te betalen bedrag eerst gereserveerd. Pas nadat je bestelling is geleverd wordt het bedrag afgeschreven. Betalingen met American Express worden niet geaccepteerd.