Klontjes in je preworkout? | The Health House
NO CLUMPS NO PUMPS
Klontjes in je preworkout?

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: we trokken een vers potje preworkout open, klaar voor een schep pure energie, maar ontdekten een paar onverwachte klontjes in de mix. Geen reden tot paniek! Laten we de puntjes op de i zetten en de mythes rond die klontjes ontkrachten.

1. Oorzaak van klontjes:

Weet je hoe je haar een beetje wild wordt op vochtige dagen? Nou, preworkout klonten zijn een beetje zoals dat. Tijdens de productie of opslag kan er vocht in de mix sluipen, waardoor de ingrediënten aan elkaar gaan plakken. Het is meer een eigenaardigheid dan een fout, alsof je een extra frietje onderin de zak vindt.

2. Is het gevaarlijk?

Kort antwoord: helemaal niet! De kracht van je preworkout is nog steeds intact en die klontjes zullen je winst niet in de war sturen. Ze zijn als de ijsblokjes die samenklonteren in je vriezer - een beetje vreemd, maar ze koelen je drankje nog steeds!

3. De coole remedie: bewaren in de koelkast 🌬️

Dit is een coole truc - letterlijk. Zet dat potje preworkout in de koelkast. Door het bij koudere temperaturen te bewaren, voorkom je dat er vocht binnen sluipt en houd je die klontjes op afstand. Of als je al klontjes hebt kan je het ook gewoon oplossen in water!