Preworkout ontmaskerd | The Health House
1. Cafeïne: De Energizer

Cafeïne is de MVP van preworkouts. Het is net als dat perfecte kopje koffie dat je hersenen en lichaam wakker maakt. Maar in preworkouts is het turbocharged! Cafeïne helpt je om je alert en gefocust te voelen en klaar om je workout te verpletteren.

2. Creatine: De krachtversterker

Maak kennis met creatine, je geheime wapen voor spierkracht en -kracht. Het helpt je spieren sneller energie te regenereren, zodat je zwaarder kunt tillen en harder kunt duwen.

3. Beta-Alanine: De uithoudingsgoeroe

Beta-alanine helpt spiervermoeidheid uit te stellen, waardoor je maar door kunt blijven gaan. Overigens is dit ook het stofje dat het prikkelende gevoel geeft.

Creatine: Je prestaties verbeteren

Creatine is een natuurlijk voorkomende stof die helpt bij de productie van adenosinetrifosfaat (ATP), de primaire energiebron van onze cellen. Het is aangetoond dat supplementen met creatine de kracht verbeteren, de vetvrije spiermassa vergroten en spierpijn verminderen. Het toevoegen van creatine aan je schema kan bijdragen aan betere algehele atletische prestaties en sneller herstel tussen intensieve trainingen.

4. Stikstofoxideversterkers: De doorbloedingcommandanten

Stikstofoxide boosters, zoals arginine en L-citruline, zijn de architecten van een verhoogde bloedstroom. Stel je voor dat je de wegen breder maakt voor meer verkeer - dat is wat ze doen voor je bloedvaten. Meer bloed betekent meer zuurstof en voedingsstoffen voor je spieren.

5. B-vitaminen: De metabolisme-ondersteuners

B-vitamines, zoals B6 en B12, zijn de onbezongen helden achter de schermen. Ze helpen bij het omzetten van voedsel in energie en zorgen ervoor dat je lichaam loopt als een goed geoliede machine.